Co jest architektura III. - sbohem Signály

27. 3. 2012 23:36

Architektura je zázrak. Trvalý a opakující se zázrak. Je to tvůrčí akt – kterým se rodí tvar v celé jeho celostnosti, kterým se v celostnosti utváří bytí a svět. Důsledně myšleno je každý z nás sám za sebe prvotně architektem, protože utváří své bytí. Vývojem se tento pojem přimkl k profesi, která s takto utvářeným světem nejúže souvisí; architekt je ten, kdo spolu se mnou jako profesionál spoluutváří můj svět, spoluformuje moje bytí. Ale to je obrovská osobní i profesní odpovědnost.

Jiří Plos

 

Vážení čtenáři mého ochablého blogu plného nesmyslů, zbytečných plků a duševního striptýzu, jehož provoz byl zahájen někdy koncem roku 2007. Od té doby si získal 55 pravidelných čtenářů, kteří ho mají ve svém sledování. Celkově se čtenost jednotlivých příspěvků pohybuje od cca 600 až po 20 800 ! návštěvníků. A to už si zaslouží nějakou reflexi.

Musím si udržet vysoko nastavenou laťku. Proto blog raději konzervuji v této otřesné podobě. Další aktualizaci tady už nečejte (možná jen ve zcela výjimečném případě).

Jelikož se řada čtenářů začala rekrutovat vně komunity Signálů, jejichž prostor má pochopitelně své limity (zejm. co se týče komentářů), zřizuji dnešním dnem (z velké části profesní) blog při svém webu.

NOVÝ BLOG JE ODE DNEŠKA ZDE: blog.filiplanda.cz

Děkuji za Vaši pozornost.

 

RSS FEED nového blogu:

 

http://output92.rssinclude.com/output?type=iframe&id=447679&hash=b528bc90fe6503cc7c07a2061ea7383e

Zobrazeno 2273×

Komentáře

vojtec

četl jsem se zájmem, třeba na web taky občas zavítám :-)

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona