Kdo je víc než papež?

26. 9. 2008 0:13
Rubrika: Nezařazené

           Vašek byl biřmován Svatým otcem. Ve své farnosti se stal ze dne na den legendou, farář je na něho hrdý, Vašek pln Ducha Svatého svědčí, co mu síly stačí...

 

            Filip mu byl při onom biřmování za kmotra. Jeho farář si svědectví ani nevyslechl, ani nepřečetl a rovnou ho zakázal otisknout v diecézním časopise.

 

Inu, takový jest obrázek církve svaté v severočeských končinách...

 

Více v předchozích příspěvcích....

Zobrazeno 2659×

Komentáře

Kolka

hm.. já jsem jenom zvědavá, kdo kdy objeví tvoje články tady na signálech a nechá je smazat... :D

Filip Landa

Oba moje články tu byly ve výběru z blogů :))

Kolka

Já vim... :)

Vianney

Víš, Filipe, mám pocit, že tady nejde o to, že by Msgre. Havelka chtěl nějakým způsobem zabránit svědectví o SDM, ale vadí mu, že bys měl svědčit zrovna ty. Kdyby články do Zdíšy napsal někdo jinej, tak by asi cenzura nebyla. Pokud vim, tak většina vaší rodiny Havelkovi leží dost v žaludku, tak tohle je asi spíš namířený proti Vám než proti svědectví samému.

Filip Landa

Já jsem se za Msgre. Havelku cestou do Compostely upřímně modlil. Když jsem mu to říkal, odpověděl: "to ses teda nemodlil". Jak to mohl vědět?
Neměl bych o SDM svědčit já. Ok. Byl jsem jediný zástupce diecéze v ILG, byl jsem přítomen papežskému biřmování, mám z toho neopakovatelný zážitek a nepředanou duchovní zkušenost... Tolik jen k Vianney..

Filip Landa

oprava: nepředatelnou

Vianney

Jenže tady jde o to, že člověk kterej o vztahu Havelka vs. Landovi nic neví může ten Tvůj příspěvek pochopit tak, že Havelka má něco proti SDM, a přitom jde o spor genvika s jednou rodinou s čímž se SDM "svezly".

Filip Landa

Jenže Havelkovi evidentně nejde o dobro diecéze. Ale už klíííd. Máme NOVÝHO BISKUPA!!! Myslím, že v příštím čísle Zdislavy mé články vyjdou :-))

Vianney

A kdo je ten štastnej?

Filip Landa

No jestli je z toho šťastnej nevim..:)) Ale myslím, že my můžem. Udělal se change s Budějovicema.

Vianney

Jo, Baxant, už sem to zjistil. No, kdyby se udělal biskupskej change a vrátil se Mons. Posád, bylo by to taky fajn. Nevim, jak se novej biskup snese s genvikem.

Filip Landa

No já hlavně doufám, že bude mít dostatečné instrukce od biskupa Pavla a už se nenechá opít rohlíkem.. A obklopí se kompletně novými lidmi. To je základ.

Zobrazit 13 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona