Odborná rozprava o tradičně ochablém panověě-humoru

18. 3. 2008 23:19
Rubrika: panověě akce - fikce | Štítky: panověě

            Jak ukázal nedávný průzkum, panověě-humor obsadil první příčku v hodnocení úrovně světových mystifikací. Daleko zaostal prostoduchý český švejkovský humor, daleko zaostal britský humor Monty Pythonů a Big Trainu. Panověě-humor měl pouze problém porazit svěrákovského Járu Cimrmana. I to se však nakonec povedlo a kvalita panověě humoru získala příčku nejvyšší.

         Napomohly tomu především poslední akce a happeningy, jako například objev Kutwova proroctví, AkcePtuj anebo AdaPtuj – video z nepovedeného únosu biskupa z Českých Budějovic. Panověě humor přesahuje daleko hranice litoměřické diecéze. Jejich pověst se šíří už i v Austrálii. Kvalita této legrace stmeluje nejen mládež, ale všechny lidi dobré vůle na všech světových kontinentech.

         V jejich humoru se objevuje hluboká filozofie, nečekané souvislosti a zvraty. Jako kulturní základ jim slouží především Kutwovy hlášky a vůbec hlášky obecně. Úroveň kultury jejich vyjadřování v neposlední řadě pozvedá samotné „Ivánku, kamaráde“, skýtající v sobě přehršle životního moudra, zkušeností a rad.

             Panověě jdou mírou mystifikací tak daleko, že člověk má problém rozeznat, zda myslí vážně i tento článek. Jedná se opět o jeden z jejich nepovedených vtipů anebo je to pravda?

 

agnes (22:28:35 12/03/2008)

hele, ale panovee nejsou vtipny.. jenom nekdy.

 
sasek (22:28:55 12/03/2008)

hele, panověě maj skvely mystifikace... akorat malokdo tomu rozumi..

vetsinou se smejou jen panověě a zbytek nevi, ktera bije...

 
 agnes (22:29:22 12/03/2008)

uznavam, ale panovee si svy mystifikace taji...a je to vitpny jen pro VIP-panovee.

 sasek (22:29:31 12/03/2008)

no vsak.

a vo to de

 
agnes (22:29:37 12/03/2008)

hele, trosku mi pripominate Andyho \kaufmana.

ten si taky hlavne delal srandu pro sebe..a ostani ho nezajimali..

ale tak.

i to je vtipny.

 

Ale jakmile panověě ztratí inspirace – což mnozí z nich definitivně ztratili, pak nezbývá nic jiného, než prachobyčejné ex-kolícké poramenousepoplácávání: „To jsme to zas, panověě, potmelili...“ A PŘITOM UKÁZALI ZASE JEN SVOU OCHABLOST...

 

Zobrazeno 1683×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona